Anamaria Prodan, noul lider al femeilor din România din Alianța Pentru Patrie

259
Anamaria Prodan, noul lider al femeilor din România din Alianța Pentru Patrie - ana-1666372842.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă tensionată la nivel familial, din cauza scandalului în care se află cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu se lasă învinsă indiferent de greutățile care îi apasă pe umeri. Acesta continuă cu aplomb dezvoltarea business-urilor sale și astăzi pune încă o cărămidă la succesul său profesional, potrivit Realitatea.net


Anamaria Prodan, agentul FIFA care a făcut al doilea cel mai mare transfer din istoria României și a Belgiei, a intrat în politică! Impresara și realizatoarea TV s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie (APP), în cadrul căruia este noul lider al femeilor din România.

Deja a trecut la fapte și a bătut palma pentru un festival de muzica populară, asemenea celebrului festival “Floarea din Grădină”, unde tinerele talente ale țării noastre vor putea urca pe scenă, iar vocea lor va fi auzită peste tot în țară și în diaspora.


Potrivit impresarei, acest festival va purta numele mamei ei, celebra interpretă Ionela Prodan, care a apărat obiceiurile tradiționale ale românilor și a apărat și conservat așezământul cultural și patrimoniul cultural al românilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3993 secunde