Anchetă la Poliția Cernavodă după ce comisarul șef Emilian Nicolae a fost acuzat de mai multe abuzuri

1864
Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța s-a autosesizat din presă vizavi de reclamațiile pe care două fete din Cernavodă le aduc comisarului șef Emilian Nicolae și au dispus efectuarea unei anchete interne la nivelul Poliției Cernavodă.
Reamintim că două prostituate din Cernavodă, dintre care una însărcinată în șapte luni, îl acuză pe comisarul șef Emilian Nicolae că le-a dus la sediul Poliției din localitate și le-a bătut pentru că au refuzat să mai cotizeze la el, din banii primiți de la clienți.
Cele două tinere au menționat că, în urma bătăii primite de la polițist, după ce au scăpat de la sediul instituției, unde se mai aflau și alți colegi de-ai acestuia, au ajuns la spitalul din localitate, pentru a primi îngrijiri medicale, cu atât mai mult cu cât cea gravidă era în stare destul de gravă.
Mai mult, ele aduc acuzații și în sensul că, în urmă cu câteva săptămâni, polițistul le-ar fi cerut să întrețină relații sexuale cu el, dar au refuzat, ceea ce se pare că l-a enervat și mai mult pe omul legii.
Totuși, există voci care spun că s-ar putea ca reclamațiile aduse polițistului să fie o răzbunare din partea proxenetului care are grijă de cele două tinere.
Rămâne de văzut ce va stabili conducerea IPJ Constanța în urma anchetei care se află în plină desfășurare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.531 secunde