Concurs Angajații RAJA, amenințați cu pistolul de un abonat din Valu lui Traian

599

Articole de la același autor

Un abonat RAJA din Valu lui Traian a desființat apometrul, infracțiune descoperită de un angajat al regiei constănțene.
Constantin Hrițuleac, de pe strada Valea Seacă, nr. 28, deține o casă cu două etaje, iar în curte și-a amenajat o piscină și o fântână arteziană, însă nu vrea sub nici un chip să plătească și apa consumată.
Angajatul regiei i-a adus la cunoștință faptul că va fi taxat în regim paușal, ocazie cu care a început circul.
Reprezentanții RAJA Constanța au încercat să afle de când nu mai exista apometrul și traseul branșamentului de apă, prin care se face alimentarea cu apă potabilă a imobilului, moment în care abonatul regiei a devenit agresiv. El s-a îndreptat către angajații societății, a început să-i lovească cu mâinile și picioarele, timp în care a folosit și o serie de injurii. Cititoarea societății a fost agresată fizic, moment în care a intervenit unul dintre reprezentanții Corpului de Control. Gestul a fost taxat imediat de Hrițuleac, care, nervos, a sărit asupra bărbatului. Ca într-o scenă de film, angajatul RAJA a aterizat în piscina din curtea imobilului. Circul nu s-a oprit aici. Văzându-se încolțit, Hrițuleac a amenințat că scoate pistolul și-i omoară pe toți.
Imediat, angajații societății s-au retras spre poartă. Deși au ajuns pe domeniul public, mai precis în stradă, Hrițuleac a alergat după angajați, continuând seria de injurii și amenințări cu moartea.
Reprezentanții societății au cerut ajutorul șefului de post al poliției. "În loc să-și respecte atribuțiunile de serviciu și să asigure liniștea și siguranța celor care l-au solicitat și a căror integritate corporală era periclitată a preferat să-i intimideze pe aceștia printr-o atitudine pasivă, părtinitoare, sfătuindu-i să se împace cu agresorul, deoarece este cunoscut ca o persoană agresivă cu antecedente penale și există posibilitatea agresării membrilor familiilor lor. Ba, mai mult, polițistul le-a spus angajaților RAJA că Hrițuleac Constantin este un cunoscut interlop cu săbii și pistoale", ne-a spus Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al regiei.
În aceste condiții, SC RAJA SA a depus o plângere penală pe numele omului legii.
În plus, pentru că abonatul Hrițuleac Constantin a intervenit pe branșamentul de apă fără avizul RAJA, dar și pentru faptul că a declarat un consum mult mai mic lună de lună, aproximativ 20 metri cubi la o casă cu două etaje, piscină, fântână arteziană și grădină de aproape 2.000 metri pătrați, el s-a ales cu plângere penală pentru furt și înșelăciune, conform Codului penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8671 secunde