Arestați pentru trafic de droguri în stațiunea Mamaia

496
Magistrații de la Tribunalul Constanța au emis mandate de arestare preventivă pe numele a doi tineri din Onești, după ce au fost prinși în stațiunea Mamaia cu 230 de comprimate de ecstasy, în valoare de 3.000 de euro, ascunse în flacoane de șampon.
Potrivit anchetatorilor, Lucian Munteanu, în vârstă de 22 de ani, și Bogdan Vlad, de 21 de ani, vindeau comprimatele pe litoral, cu sume cuprinse între 30 și 50 de lei bucata.
Drogurile au fost găsite de polițiști în timpul percheziționării unui autoturism de teren care aparține unuia dintre tineri, acțiunea fiind coordonată de un procuror din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, subinspector Radu Croitoru, pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.
Oamenii legii susțin că cei doi tineri fac parte dintr-un grup de traficanți de droguri de mare risc ce acționează în stațiunea Mamaia, aprovizionând piața ilicită de droguri, în special în cluburi și discoteci.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7854 secunde