Atac terorist în Londra. Un taximetrist a încercat să-i oprească pe teroriști: "Am vrut să-i lovesc cu mașina"

235
Atac terorist în Londra. Un taximetrist a încercat să-i oprească pe teroriști:

Articole recomandate

Un taximetrist este considerat erou după ce a încercat să-i oprească pe cei trei teroriști, care au fost împușcați mortal de polițiști în urma atacului care a avut loc sâmbătă noapte în Londra. Șase oameni au murit și aproape 50 au fost răniți, după ce au fost loviți de o dubă pe London Bridge. Atacatorii au început apoi să înjughie oamenii aflați în zona Borough Market.



Un taximetrist a povestit că a încercat să-i oprească pe cei trei bărbați, după ce i-au văzut înarmați cu cuțite cu "lama mare", atacând oamenii.

Bărbatul mergea spre Borough High Street, cunti când i-a văzut pe cei trei, așa că a încercat să-i oprească. ""M-am gândit să încerc să-i lovesc cu mașina. Am întors taxiul, am fost cât pe ce să-i lovesc pe unul dintre ei, dar s-a dat la o parte, iar trei ofițeri au venit alergând spre ei. (…) Țipam la toată lumea să plece din zonă, să stea departe, să alerge în partea cealaltă. Se aflau câteva sute de persoane acolo", a declarat taximetristul, potrivit The Mirror.

Bărbatul a povestit și că a văzut cum duba teroriștilor a intrat în oamenii aflați pe London Bridge, înainte ca teroriștii să coboare și să înjunghie oamenii.

Cei trei teroriști au fost împușcați mortal de polițiști, însă identitatea lor nu este cunoscută. La scurt timp după ce duba a lovit pietonii aflați pe London Bridge, polițiștii au evacuat întreaga zonă, printre care stații de metrou, clădiri, dar și localuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4547 secunde