Autorul atacului de la şcoala din Nashville deţinea şapte arme de foc. Care ar fi fost motivul masacrului

589
Autorul atacului de la şcoala din Nashville deţinea şapte arme de foc. Care ar fi fost motivul masacrului - 27vidnashvilleshootingsubjqhgsup-1680090375.jpg

Articole de la același autor

Poliţia a dezvăluit marţi că autorul atacului armat de luni de la şcoala creştină din Nashville deţinea şapte arme de foc şi era monitorizat medical pentru o serie de probleme psihice - o combinaţie aflată la originea mai multor tragedii produse în SUA, relatează AFP.

Cele două puşti de asalt şi pistolul, folosite luni în atacul de la Covenant School, au fost cumpărate legal, la fel ca restul arsenalului, a explicat şeful poliţiei, John Drake.

Audrey Hale, fost elev, a fost împuşcat mortal de poliţişti după ce a ucis trei elevi de nouă ani şi trei angajaţi ai şcolii, inclusiv pe directoare.

După ce iniţial l-au prezentat ca fiind femeie, forţele de ordine au precizat că autorul atacului este o persoană transgender în vârstă de 28 de ani, care utiliza pronume masculine pentru a se prezenta pe internet.

Acesta era "în atenţia unui medic pentru tulburări emoţionale", dar era total necunoscut serviciilor de poliţie, care încă nu au stabilit mobilul atacului, a mai spus Drake.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4568 secunde