Avertisment de la WhatsApp: Lista dispozitivelor mobile care nu vor mai putea rula aplicaţia de luna viitoare

1338
Avertisment de la WhatsApp: Lista dispozitivelor mobile care nu vor mai putea rula aplicaţia de luna viitoare - whatsap-1662557340.jpg

Articole de la același autor

WhatsApp a emis un avertisment utilizatorilor, deoarece platforma va avea o schimbare majoră luna viitoare, care include blocarea anumitor dispozitive mobile de la serviciul de mesagerie.


WhatsApp face modificări majore în popularul său serviciu de mesagerie, ceea ce înseamnă că unii utilizatori nu vor mai putea folosi aplicația, pe fondul unei serii de noi actualizări.

Majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri se bazează pe serviciul de mesagerie, dar cei care au dispozitive mai vechi nu vor mai putea în curând să trimită mesaje text prin intermediul aplicației, din cauza modificărilor noi ale sistemului.

Odată cu lansarea noilor actualizări utilizatorii vor vedea adesea remedieri ale erorilor și lansarea de noi funcții, în speranța de a îmbunătăți experiența utilizatorului. Totodată, anumite aplicații devin în curând indisponibile pe anumite dispozitive, deoarece software-ul nu poate ține pasul cu schimbările.


Astfel, din 24 octombrie, WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite dispozitive mobile, deoarece aplicația a declarat că nu poate funcționa pe telefoanele mai vechi din cauza unui nou sistem de operare. Deoarece sistemele de operare mai noi nu pot fi acceptate pe o serie de smartphone-uri, utilizatorii WhatsApp de pe un număr de dispozitive diferite nu vor putea în curând să folosească serviciul de mesagerie, conform secțiunii de întrebări frecvente de pe site-ul său.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6031 secunde