Avertizare de călătorie pentru Franța. Grevă în transportul feroviar

139
Avertizare de călătorie pentru Franța. Grevă în transportul feroviar - franta-1634914932.jpg
Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de călătorie pentru Franța. Va avea loc o grevă în transportul feroviar


Românii care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză sunt atenționați că, în perioada 22-24 octombrie 2021, circulația trenurilor va fi perturbată.

Potrivit Antena3.ro, personalul din transportul feroviar a anunțat intrarea în grevă. Va fi asigurat serviciul minim al circulației trenurilor, iar zonele afectate vor fi cele din vestul și sud-vestul țării, rețeaua feroviară în zonele Bretagne, Pays de la Loire, Centre-Val de Loire, Nouvelle-Aquitaine și Occitanie.

Ministerul Afacerilor Externe a recomandat consultarea informaţiilor actualizate privind condiţiile de transport, disponibile pe site-ul companiei de transport feroviar SNCF, www.sncf.com/fr.


„Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 și +33147052755, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență,” a mai transmis instituția.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2481 secunde