Băiețelul femeii ucise la Mangalia va fi consiliat de psihologi

301
Băiețelul familiei Boală, implicat în tragedia care s-a petrecut în localitatea Mangalia, după ce tatăl a ucis-o cu sânge rece pe mama lui, iar apoi s-a sinucis, va intra într-un program de consiliere în Cadrul Direcției pentru Protecția Copilului.
Momentan, Marian B., de opt ani, a fost luat de familia mamei lui, care stă în Tulcea, cea care, de altfel, s-a ocupat și de înmormântarea tinerei.
Potrivit anchetatorilor care l-au audiat, micuțul va avea nevoie de consiliere pentru a putea să treacă peste trauma suferită, cu atât mai mult cu cât el a fost cel care a descoperit cadavrul mamei.
Faptul că minorul era speriat și tremura de frică a fost întărit și de vecina la care a fugit să anunțe că mama lui este moartă.
"Era speriat, tremura tot și spunea încontinuu: «Tati a omorât-o pe mami! Mami are ceva în gură, este legată la gât și îi curge sânge.» Probabil, auzise ceva, în urmă cu câteva zile, când Gigel a amenințat-o că o omoară dacă divorțează, de și-a închipuit imediat că tatăl lui ar fi putut face așa ceva." spune Floarea Stan, vecina care a anunțat polițiștii după ce copilul a găsit cadavrul.
Luni seara, o tânără de 32 de ani, din Mangalia, a fost găsită moartă, în locuința unde stătea cu chirie, chiar de copilul său, în vârstă de opt ani, care se întorsese de la școală.
Medicii legiști spun că Vasilica Boală, de 32 de ani, a fost bătută cu bestialitate după care a fost strangulată. Mai mult, pentru ca vecinii să nu audă țipetele femeii, criminalul i-a pus un căluș în gură.
După ce a ucis-o, Gigel Boală, de 42 de ani, a dispărut de la domiciliu. La nici 24 de ore după ce și-a omorât soția, el și-a pus capăt zilelor. Corpul bărbatului a fost găsit de un cioban, atârnând de o funie care a fost legată de un stâlp de înaltă tensiune din localitatea Saraiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7599 secunde