Beyoncé a obținut cele mai mari încasări din 2023 cu turneul Renaissance

488
Beyoncé a obținut cele mai mari încasări din 2023 cu turneul Renaissance - beyonce-1701625939.jpg
Beyoncé a avut turneul cu cele mai mari încasări din acest an, potrivit cifrelor raportate la Billboard Boxscore. Între 10 mai și 1 octombrie, turneul Renaissance World Tour a avut încasări de 579,8 milioane de dolari și a vândut 2,8 milioane de bilete.


Cu o perioadă de urmărire cuprinsă între 1 noiembrie 2022 și 30 septembrie, toate aceste spectacole, cu excepția unuia, îi dau puterea de a ajunge pe locul 1 în topul Billboard al celor mai bune turnee de la sfârșitul anului.


Suma de 580 de milioane de dolari din turneu reprezintă un total impresionant, dar și mai impresionant este faptul că aceasta a fost atinsă în mai puțin de cinci luni. Beyoncé a ajuns în fruntea a patru dintre recapitulările lunare ale Boxscore din acest an, având inclusiv un record de trei ori, când a obținut încasări de peste 100 de milioane de dolari în iulie, august și septembrie.


Suma de 179 de milioane de dolari obținută de ea în august este cea mai mare încasare lunară raportată de la lansarea clasamentului în februarie 2019.Turneul Renaissance World Tour este al șaptelea turneu cu cele mai mari încasări din arhivele Boxscore.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9531 secunde