Britanicii, porniți împotriva imigranților români

239
1
Britanicii, porniți împotriva imigranților români - imigrantmareabritanie-1383490543.jpg

Articole recomandate

Petiția lansată de Daily Express împotriva imigrației din UE și în special împotriva eliminării restricțiilor pe piața muncii din Marea Britanie pentru români și bulgari strânsese deja 10.000 de semnături în noaptea de joi spre vineri, relatează cotidianul britanic în pagina electronică. Cotidianul afirmă că 98 la sută dintre cititorii care au participat la un sondaj realizat prin telefon sunt de acord că Marea Britanie "ar trebui să își închidă granițele pentru toți noii imigranți".

Restricțiile pe piața muncii impuse românilor și bulgarilor vor expira la 31 decembrie, iar organizațiile care se ocupă de imigrație estimează că numărul celor care vor veni în Marea Britanie începând din 2014 va fi de 70.000 pe an.

Petiția Daily Express îi cere premierului David Cameron să sfideze UE și să insiste ca Marea Britanie să mențină restricțiile.

Purtătorul de cuvânt oficial al premierului britanic a declarat că deși Cameron a crezut cu fermitate că a fost corect să se introducă aceste controale în 2007, nu vede niciun motiv pentru care acestea să fie extinse dincolo de Anul Nou. "Sunt controale provizorii și trebuie să ajungă la un sfârșit", a declarat purtătorul de cuvânt.

Comentează știrea

roman
4 noiembrie 2013
si noi ar trebui sa sfidam Ue

si ROMANIA '' ar trebui să își închidă granițele pentru toate '' produsele venite din marea britanie !!!!!!!!!!!!!!!!! nu exista nici-o reactie a autoritatilor romane la aceste idei disperate si asta ma sperie!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Actual : Prințul Charles a doborât un record
Pagina a fost generata in 0.508 secunde