CA-N FILME! Pensionară arestată! Femeia de 75 de ani, creierul unui grup terorist, plănuia asasinarea ministrului Sănătății

237
1
CA-N FILME! Pensionară arestată! Femeia de 75 de ani, creierul unui grup terorist, plănuia asasinarea ministrului Sănătății - whatsappimage20220916at172036-1665823699.jpeg

Articole recomandate

O profesoară ieșită la pensie, în vârstă de 75 de ani, a fost arestată de polițiștii germani, fiind acuzată că este creierul din spatele unui complot terorist de extremă dreapta și că plănuia răpirea ministrului german al sănătății, relatează The Guardian și Politico.


Femeia în vârstă de 75 de ani, reținută în Germania, este suspectată că este șefa unui grup care plănuia răpiri și atacuri la o centrală electrică, acesta procurând arme și explozibili pentru a distruge rețeaua electrică a țării, spun autoritățile germane.


Potrivit presei germane, femeia arestată a fost identificată ca fiind Elisabeth R., profesor de teologie la Universitatea din Mainz, care a lucrat ca pastor protestant, și complota să îl răpească pe ministrul Sănătății, Karl Lauterbach.


Pensionară era anti-vaccinistă și ar fi promovat teorii ale conspirației privind COVID-19, acuzându-l pe Lauterbach de o abordare prea dură în timpul pandemiei.




Comentează știrea

Meri
15 octombrie 2022
Pensionara

Pacat ca nu a reusit sal rapeasca.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4772 secunde