Cât vrea Israelul să investească pentru dezvoltarea turismului în Creta

266
Cât vrea Israelul să investească pentru dezvoltarea turismului în Creta - grecia-1361802360.jpg

Articole recomandate

Un grup de oameni de afaceri din Israel intenționează să investească în Creta 500 milioane de euro, a anunțat primarul din localitatea Her-sonissos, Zacharias Doxastakis, transmite site-ul ekathimerini.com. 


O parte din suprafața de 2,5 kilometri pătrați vizată de investitorii israelieni este situată lângă terenul pe care se construiește o șosea spre noul aeroport municipal, iar o altă parte este un teren de golf.

Zacharias Doxastakis a declarat că investiția va demara numai dacă statul elen va accelera procedurile de acordare a licențelor. Programul de investiții prevede construirea unui hotel de cinci stele, un centru de conferințe, terenuri pentru practicarea diverselor sporturi, un mall, un parc dedicat Cretei și un cazino.

Investitorii israelieni au cerut Ministerului de Finanțe de la Atena să activeze o lege din 1994 care permite operarea cazinourilor în Creta. Oamenii de afaceri din Creta, precum și surse de pe piața cazinourilor au apreciat că ideal ar fi să existe două cazinouri, unul în estul și celălalt în vestul insulei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0081 secunde