CAZ ȘOCANT! Un bărbat și-a ucis fosta iubită și alte patru persoane, apoi s-a predat poliției

130
CAZ ȘOCANT! Un bărbat și-a ucis fosta iubită și alte patru persoane, apoi s-a predat poliției - 11-1570439309.jpg

Articole recomandate

Un austriac și-a ucis în zorii zilei de duminică fosta parteneră în vârstă de 19 ani, dar și părinții, fratele și noul iubit ai acesteia, la Kitzbühel, în Tirol, după care s-a predat autorităților, a transmis poliția, citată de AFP.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani s-a dus în jurul orei 04:00 la cabana victimelor, care trăiau toate sub același acoperiș, în această stațiune de 8.000 de locuitori.

Tatăl fetei l-a alungat. Bărbatul s-a dus acasă, a luat pistolul fratelui său, care îl deținea legal, și s-a întors la cabana fostei sale partenere.

Când tatăl fetei i-a deschis din nou ușa, în jurul orei 05:30, tânărul l-a împușcat, apoi s-a dus în camera fratelui fostei sale iubite și l-a împușcat și pe el.

A ucis-o apoi pe mamă, potrivit declarațiilor date chiar de el forțelor de ordine.

Și pentru că tânăra, de care se separase în urmă cu două luni, și noul ei iubit dormeau într-un apartament închis cu cheie în interiorul cabanei familiale, el s-a urcat pe balcon pentru a-i ucide, după care s-a dus la secția de poliția cea mai apropiată, unde a spus că a omorât cinci persoane.

Joi, un bărbat de 28 de ani a încercat să își ucidă fosta soție fabricând un colet-capcană care i-a explodat în față femeii, rănind-o grav.

Din cele 73 de victime ale omorurilor în Austria în 2018, 41 au fost femei, conform statisticilor Ministerului de Interne din această țară cu 8,8 milioane de locuitori.

În majoritatea cazurilor de omor din 2018, autorul făcea parte din anturajul victimei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.06 secunde