Chico vrea să-i dea gol și lui CFR Cluj

242
Reușitele golgeterului Farului le-a adus șapte puncte "rechinilor", în acest campionat. Etapa trecută, portughezul a marcat în Ghencea, cu o execuție de maestru, și vrea să o taxeze, sâmbătă, la Constanța, și pe echipa campioană.

Atacantul portughez Chico este golgeterul Farului, punctând până acum în acest campionat, de șase ori, câte un gol în meciurile Steaua - Farul 1-1, FC Vaslui - Farul 4-2, Farul - Pandurii 1-1, Farul - FC Brașov 1-1, Farul - Oțelul 1-1 și Farul - Gloria Bistrița 2-1.
Golurile vârfului "rechinilor" au însemnat șapte puncte dintre cele 23 cucerite de Farul, însă în numai unul dintre cele șase meciuri în care a punctat Chico, fariștii au reușit să câștige.
În runda trecută, lusitanul a egalat în Ghencea, cu golul meciului (deviere de finețe din fața porții, la centrarea lui Vukomanovic).
"A fost cea mai frumoasă reușită a mea la Farul, însă în Portugalia am dat goluri și mai spectaculoase", se bucură vârful de 27 de ani, care a luat-o la țintă și pe CFR Cluj: "Sper să marchez și contra campionilor, sâmbătă. Vrem să câștigăm, însă nici o remiză n-ar fi de lepădat. Suntem conștienți că vom avea un meci foarte greu. Oaspeții sunt obligați să învingă, pentru a nu-i pierde urma liderului Dinamo, dar și noi suntem în criză de puncte. Dacă ne vom dărui precum în meciul cu Steaua, va fi bine".
"Rechinii" intră în cantonament astăzi la prânz, la ora 13. Fapt îmbucurător, ambii fotbaliști care acuzaseră probleme medicale la începutul săptămânii, Pătrașcu și Mățel, au reînceput ieri pregătirea normală.
"CFR e o echipă foarte bună, dar poate că în Ghencea am pus punct seriei negative și vom obține și acum un scor favorabil. Este important să nu luăm gol. Nu trebuie să ne aruncăm peste CFR. Sper că vom beneficia și de o susținere importantă din partea publicului", a declarat, pentru "Cuget Liber", Lucian Codrean Pîra, directorul executiv al Farului, completat și de consilierul tehnic Cristi Cămui: "În situația grea în care se află Farul, băieții au mare nevoie de sprijinul suporterilor".

Oaspeții vor fi încurajați de 100 de fani
CFR Cluj a anunțat că va sosi la Constanța mâine, în jurul orei 16, venind cu autocarul de la București. Cazarea se va face la hotelul "Scala". La meci vor ajunge și aproximativ 100 de fani ai CFR-ului, care vor veni cu două autocare și un microbuz. Altfel, observatorul de joc al partidei de sâmbătă este Dumitru Mihalache (București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7232 secunde