Cine este autorul masacrului de la biserica afroamericană din Charleston

99
1
Cine este autorul masacrului de la biserica afroamericană din Charleston - dylanstormroof237812400-1434702424.jpg

Articole recomandate

Dylann Roof, în vârstă de 21 de ani, este autorul atacului de la biserica afroamericană istorică din Charleston (Carolina de Sud), potrivit Realitatea.net.


El a fost arestat joi după-amiază în localitatea Shelby, situată în statul Carolina de Nord.

Imaginile cu Dylann Roof de ani înfățișează un tânăr necruțător, fără nicio urmă de remușcare pentru cele nouă victime de la biserica din Charleston.



Colegul său de cameră, Dalton Tyler, a declarat pentru ABC News că Roof plănuia "de șase luni ceva de genul acesta": "Spunea că vrea să înceapă un război civil. Zicea că va face ceva de genul acesta și pe urmă se va sinucide", a precizat Tyler, potrivit mediafax.ro.

Un coleg de liceu al lui Dylann Roof, John Mullins, a mărturisti pentru Daily Beast că Roof consuma droguri. "Consuma droguri puternice, evident mai tari ca marijuana. Lua Xanax și chestii de genul ăsta", a dezvăluit Mullins.

Nouă persoane au fost ucise în atacul armat comis miercuri seara de Dylann Roof la o biserică afroamericană istorică din Charleston (Carolina de Sud).


Comentează știrea

ismail / brussel
19 iunie 2015
intelingenta prostia diavolului .

Multi dintre noi ne credem mari superi intelingeti ,la ne cazuri sun 2 tipuri razbunare si milostenie .intelingenta de razbunare se ascunde prin idei de sinucideri sau crime .indelingenta de milostenie te piezi gandesti mai putin si ajungi an depresi ! Multi studenti si adulti consum droguri pentru retinere pentru vise si pentru recostruirea intelingetei dar sa nu uitam acele plante toxice ati poate secontrola sistemul nevors prin infart sau panica de candire stiti ne bucuram ca luoam si ca sunten zmei dar nu ne andrebam la momentul potrivit cand actionam prin crime prin tupeu prin anvatare retinere .dar stiti ce face omul cu mana sa cu aia muoare !

Pagina a fost generata in 1.3118 secunde