COD ROȘU de intervenție, accident cu cinci morți

85
COD ROȘU de intervenție, accident cu cinci morți - accidentarges23014500-1561879904.jpg

Articole recomandate

Accident deosebit de grav, în toiul nopții, pe Drumul European 581, în apropiere de localitatea Bădeana din județul Vaslui, în care au fost implicate trei autoturisme. A fost activat Codul Roșu de intervenție.


UPDATE: Accidentul cu cinci victime decedate, produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DE 581, a fost provocat, potrivit primelor cercetări ale polițiștilor rutieri, de un șofer în vârstă de 31 de ani care s-a angajat într-o depășire neregulamentară, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui.

"Un autoturism înmatriculat în județul Bacău, condus de un șofer de 31 de ani, care circula dinspre Bârlad către Tecuci, în zona km 63 + 200 de metri, s-a angajat în depășirea neregulamentară a unui autoturism din Bulgaria, care mergea pe aceeași direcție, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în București, condus regulamentar de un tânăr de 34 de ani. În urma coliziunii a rezultat decesul a cinci persoane, patru din autoturismul din Bacău și conducătorul auto din mașina înmatriculată în București. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5042 secunde