Concurs Colțul mesei, canapeaua și fericirea

458

Articole recomandate

Experții în feng-shui lovesc din nou!!! De această dată, victima este canapeaua. Dacă printr-un cutremur stilistic, canapeaua a ajuns să fie amplasată pe același perete cu ușa… e de rău.
Și asta pentru că trebuie amplasată pe celălalt perete, cât să îi vezi pe cei care intră în cameră. Cităm din aberațiile satanic-fengshuiste ale unui așa-zis expert: "Este bine să fie așezată (n.r.-canapeaua) astfel încât să se vadă ușa. În niciun caz nu trebuie să fie cu spatele la ușă".
Nu este însă de ajuns. Fixarea canapelei acolo unde i-a fost scris în stele să stea este doar primul pas. Regula de bază, potrivit bibliei feng-shuiului "nebunistanic", este ca încăperea să aibă o formă regulată (pătrat, dreptunghi) și să aibă o iluminare bună, de preferință direct de la însuși soarele de pe cer.
Canapeaua și lumina fiind rezolvate, caraghiosul care ține
la feng-shui trebuie să se concentreze asupra meselor.
IMPORTANT!!! Colțurile nu trebuie să fie ascuțite!!! Exemplificăm grafic, pentru o mai bună înțelegere: L=NU!!! )=DA!!!. Și asta pentru că, cităm, "colțurile trebuie să fie rotunjite, ca să nu trimită energii negative celor care stau în dreptul lor".
Nu în ultimul rând… arta! Orice living în care colțurile meselor zâmbesc și canapelele se uită luuuung la uși trebuie să aibă și niște tablouri. Atenție însă. Tablourile trebuie să exprime "fericire". Succes.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9419 secunde