Comisia de Disciplină nu a luat nicio măsură împotriva lui Ion Marin

296
Ion Marin, antrenorul principal al FC Farul, s-a aflat ieri în fața Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, care s-a autosesizat în cazul unor declarații ale tehnicianului făcute după meciul Farul - Pandurii Tg. Jiu 1-2. Tehnicianul și-a demonstrat însă nevinovăția, astfel că nu a primit nicio pedeapsă.

Antrenorul constănțean acuzase, la conferința de presă de după partidă, arbitrajul lui Ionică Serea, referindu-se la mai multe faze: golul anulat lui Chico, faza penalty-ului din care oaspeții câștigat meciul și neeliminarea lui Chibulcutean.
"La faza cu golul lui Chico, nu e clar dacă a fost sau nu ofsaid. Apoi, dictarea penalty-ului. Este adevărat că Vlas intră în adversar, dar acesta joacă mingea, care părăsește terenul. O altă gravă greșeală, neeliminarea lui Chibulcutean, pentru al doilea galben. Faulturi din spate evidente", a spus "Săpăligă", care a concluzionat: "Am fost executați".
Aceste greșeli de arbitraj, la care s-au adăugat cele din meciurile cu Dinamo și CFR Cluj, l-au determinat pe antrenorul farist să mai spună: "E foarte greu să înțelegi ce vor să arbitreze arbitrii și cum vor. Probabil că arbitrează la ordine, la butoane. Răspund foarte bine".
Membrii Comisiei de Disciplină l-au convocat pe Ion Marin la ședința de ieri după-amiază, nu pentru aceste declarații, ci pentru unele care au apărut pe edițiile on-line ale unor ziare de sport.
"Comisia s-a autosesizat pentru unele materiale în care s-au răstălmăcit spusele mele. Eu m-am prezentat în fața comisiei cu înregistrarea audio a conferinței de după meci, dar și cu cea premergătoarea disputei de la Urziceni, în care am făcut din nou referire la arbitrajul lui Serea. Am probat că ce aveau membrii comisiei la dosar nu este conform cu realitatea, astfel că nu a fost luată nicio măsură împotriva mea", a declarat Ion Marin, pentru "Cuget Liber".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0546 secunde