Conservatorii constănțeni se plâng că alianța cu PSD nu există

209
Vicepreședintele Filialei Județene a Partidului Conservator și purtătorul de cuvânt al formațiunii, Irina Băjănică, a făcut ieri publică nemulțumirea conservatorilor față de colaborarea pe plan local cu PSD.
Vicepreședintele conservator a declarat că nu există o colaborare între PSD și PC, la nivel local. Potrivit afirmațiilor sale, de-a lungul timpului, PSD nu a răspuns pozitiv semnalelor transmise de către PC. Ea a recunoscut că nu au existat întâlniri la nivel local între reprezentanții celor două formațiuni. Băjănică susține că au fost întocmite câteva adrese oficiale de la nivelul filialei județene care au plecat către conducerea PSD Constanța. Cu toate acestea, PC nu a primit nici un răspuns din partea social-democraților.
Mai mult, conservatorii s-au decis să își desemneze propriul candidat la alegerile europarlamentare din iunie. Ei se tem că vor ajunge să se confrunte cu aceeași atitudine din partea PSD și în cazul desemnării acestuia. Potrivit vicepreședintelui conservator, PC respinge ideea unui candidat din partea alianței pentru că vor ajunge față în față cu PSD și se vor lovi, din nou, "de același zid de refuz și neconlucrare".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5417 secunde