Consiliul Județean a cedat în fața prefectului Dănuț Culețu

836

Articole de la același autor

După ce prefectul a atras atenția, săptămâna trecută, asupra neregulilor care privesc înființarea SC de Transport Călători SRL Constanța, Consiliul Județean a trimis recent o adresă Prefecturii prin care anunță că va modifica proiectul.
În ultima ședință a CJC, din 13 august, consilierii au adoptat un proiect de hotărâre care viza înființarea acestei societăți. Potrivit hotărârii, SC Transport Călători SRL ar trebui să aibă un acționar unic: Consiliul Județean. Prefectul Dănuț Culețu precizase la începutul săptămânii trecute că această hotărâre ar fi trebuit adoptată cu două treimi din voturi și, nu cu majoritatea simplă, așa cum s-a întâmplat. Inclusiv subprefectul Cosmin Andrei a ținut să menționeze că reprezentanții CJC nu au trimis toată documentația necesară validării.
Dănuț Culețu a recunoscut că a primit un răspuns din partea CJC, acesta din urmă asigurând că va reface proiectul. Prin urmare, este de așteptat ca, la următoarea ședință, consilierii județeni să prezinte proiectul revizuit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8544 secunde