Constanța a intrat în vara "expo"

517
Târgurile fac legea în luna iunie, marcând debutul unui sezon estival expozițional
de amploare.

# Târgul Imobiliar Național (tIMOn 2008), 5 – 8 iunie, Casa de Cultură Constanța. Vor fi prezenți developeri de proiecte imobiliare din România și
Bulgaria. De asemenea, in-vestitorii români și străini vor găsi oferte din Grecia, Egipt, Brazilia și Spania.

# Expo Agroutil, ediția a XVI-a, 11 – 14 iunie, stațiunea Mamaia. Târgul național organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța prezintă o gamă uriașă de tractoare, mașini și utilaje de mecanizare a agriculturii și substanțe chimice și biologice de fertilizare a culturilor. Expoziția va fi structurată pe mai multe saloane secundare, cum ar fi cel pentru produse agroalimentare ecologice sau tradiționale, cel de flori, de apicultură și de finanțări agricole.

# Tomis Yacht și Târgul de SUV-uri, ediția a XII-a, 18 - 22 iunie, Poarta 1, lângă Vraja Mării. Târgul specializat de ambarcațiuni sportive, de agrement și de pescuit se va desfășura într-o locație nouă, bene-ficiind de o suprafață record de 4.000 metri pătrați, care va permite o amenajare mai complexă a standurilor. Târgul de SUV-uri va oferi vizitatorilor soluții de transport a noilor ambarcațiuni. De asemenea, Tomis Yacht va găzdui și standurilor mai multor bănci, care vor prezenta cele mai noi oferte de finanțare pentru nevoi personale. Târgul este organizat de CCINA Constanța.

# CreditEXPO, prima ediție, 27 – 29 iunie, Muzeul de Artă din Constanța. Evenimentul pune la dispoziția participanților cele mai noi oferte de creditare ale băncilor, companiilor de leasing și credit, instituțiilor financiare nebancare și brokerilor de credite constănțeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9884 secunde