Copilul luat ostatic în Alabama a fost eliberat, iar răpitorul său a murit

286
Copilul luat ostatic în Alabama a fost eliberat, iar răpitorul său a murit - schol06166500-1360049374.jpg
Jimmy Lee Dykes, un american în vârstă de 65 de ani, deținea copilul într-un adăpost subteran după ce l-a răpit din autobuzul școlar, după ce a ucis șoferul, scrie realitatea.net.


Poliția a anunțat că a eliberat, luni după-amiază, un copil în vârstă de cinci ani care a fost ținut ostatic aproape o săptămână în Alabama (sudul Statelor Unite), adăugând că răpitorul acestuia a murit, relatează AFP. "Agenții FBI au recuperat fără probleme copilul", care pare "nevătămat iar în prezent este examinat într-un spital din apropiere", a anunțat un reprezentant al FBI, Steve Richardson, într-o conferință de presă. Răpitorul "a decedat", a adăugat el, fără alte precizări. Motivele acestei răpiri rămân încă învăluite în mister.


Autoritățile au fost în contact permanent cu răpitorul, fără a preciza prin ce mijloace. Potrivit presei locale, poliția a comunicat cu el prin intermediul unei țevi de ventilație. Acest incident constituie o nouă tragedie în seria de drame legate de armele de foc din Statele Unite, un subiect asupra căruia președintele Barack Obama a promis să legifereze în cel de-al doilea mandat al său.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3927 secunde