Coreea de Nord sare în ajutorul Rusiei! Decizie de ultim moment, în contextul războiului

213
Coreea de Nord sare în ajutorul Rusiei! Decizie de ultim moment, în contextul războiului - 323y8ulhighrese1645952000661640x-1659765416.jpg

Articole de la același autor

Coreea de Nord s-a oferit să trimită 100.000 de soldați pentru a sprijini invazia Rusiei în Ucraina, a afirmat televiziunea de stat rusă.


"Există rapoarte potrivit cărora 100.000 de voluntari nord-coreeni sunt pregătiți să vină și să ia parte la conflict", a declarat expertul rus în domeniul apărării Igor Korotchenko pe canalul rusesc Channel One.

Korotchenko a fost deosebit de interesat de ceea ce a numit "bogata experiență nord-coreeană în materie de război de contra-baterie" - o remarcă revelatoare având în vedere rapoartele privind succesul artileriei cu rază lungă de acțiune a Ucrainei de când a achiziționat sisteme de rachete HIMARS fabricate în SUA în iunie, potrivit nypost.com.

"În cazul în care Coreea de Nord își exprimă dorința de a-și îndeplini datoria internațională de a lupta împotriva fascismului ucrainean, ar trebui să o lăsăm", a spus Korotchenko.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4943 secunde