Corpul lui Cristian Molnar căutat sub ape în Italia de 12 zile

312
Corpul lui Cristian Molnar căutat sub ape în Italia de 12 zile - corpul-lui-cristian-molnar-1718114903.jpg

Articole de la același autor

Căutările pentru găsirea trupului lui Cristian Molnar, tânărul român de 25 de ani dispărut în apele râului Natisone pe 31 mai, continuă fără încetare. Peste 80 de persoane, inclusiv pompieri și tehnicieni specializați, participă zilnic la aceste operațiuni.


Cristian a dispărut împreună cu iubita sa, Bianca, și prietena lor, Patrizia, în timp ce se aflau pe malul râului. Trupurile neînsuflețite ale fetelor au fost găsite în urmă cu o săptămână, însă Cristian rămâne de negăsit după 12 zile de căutări intense.


Trupul lui Cristian, căutat într-un defileu periculos al râului


Salvatorii au focalizat eforturile pe o zonă specifică a râului Natisone, un defileu adânc și periculos, cu pereți verticali și vârtejuri puternice. Această secțiune a râului, complicată și riscantă pentru operațiunile de salvare, poate ascunde corpul tânărului sub apă, blocat într-o adâncitură formată în stâncă.


„Aici se creează vârtejuri și există posibilitatea ca un corp înecat să fie tras sub apă și blocat în vreo adâncitură formată în stâncă”, a explicat primarul din Premariacco, Michele De Sabata, citat de Rotalianul.


Scafandrii și echipele de salvare se confruntă cu riscuri semnificative în această zonă. Primarul De Sabata a avertizat asupra pericolelor, solicitând ca doar personalul specializat să participe la căutări și îndemnând localnicii să nu se aventureze în defileu.


„Scafandrii mi-au confirmat că formațiunea defileului de pe Natisone este atât de complexă încât este foarte dificil de inspectat în întregime fără a-și pune în pericol propria viață”, a mai declarat primarul italian.


Apelul familiei și continuarea căutărilor


Familia lui Cristian Molnar, venită din România, rămâne în Premariacco și își păstrează speranța că tânărul va fi găsit. Ei au făcut apel la autorități pentru continuarea căutărilor și la comunitate pentru sprijin.
„Sunt părinții lui Cristian aici, este extrem de dureros”, a spus primarul De Sabata, care a cerut localnicilor să nu se aventureze singuri în căutări.


„Nu faceți asta, riscă persoane pregătite, noi nu suntem capabili să intrăm în defileu”, a subliniat primarul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7029 secunde