CRIZA REFUGIAȚILOR. VIKTOR ORBAN, noi declarații controversate

125
CRIZA REFUGIAȚILOR. VIKTOR ORBAN, noi declarații controversate - viktororbanceredistribuirearefug-1445065823.jpg

Articole recomandate

Premierul Viktor Orban și-a apărat poziția dură față de criza refugiaților, majoritatea de religie musulmană, declarând într-un interviu publicat de săptămânalul german Focus, că Islamul "nu a fost niciodată parte din Europa", scrie libertatea.ro



"Din punct de vedere spiritual, Islamul nu a fost niciodată parte din Europa, ci a venit pur și simplu aici. Au reguli dintr-o altă lume", a spus Orban, în materialul citat.


Premierul maghiar a atacat, de asemenea, Germania și Franța, susținând că aceste țări nu permit punerea la îndoială a unei societăți multiculturale. "În Ungaria, noi decidem ce vrem și ce nu vrem. Și nu vrem asta", a explicat Orban.


Aproape 600.000 de imigranți au ajuns în Europa de la începutul acestui an, cei mai mulți dintre ei îndreptându-se spre Germania și Suedia. Politicianul ungar susține că mulți dintre acești oameni sunt, de fapt, refugiați din motive economice. "Nu toată lumea are dreptul la o viață în Germania sau Ungaria. Ci doar cei care au muncit pentru asta", a spus premierul Orban.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4576 secunde