Decapitat pentru că și-a apărat fiica de traficanții de droguri

1134
Decapitat pentru că și-a apărat fiica de traficanții de droguri - decapitattraficanti86367000-1359475475.jpg

Un fermier din Afganistan a fost decapitat cu un briceag pentru că s-a opus unor traficanți de droguri care au vrut să-i ia fiica pentru a o transforma într-o sclavă sexuală.

Grupurile din Afganistan care se ocupă cu traficul de opiu folosesc copiii fermierilor pe post de despăgubiri atunci când nu-și primesc datoriile, scrie Daily Mail.


Cei care se opun suferă consecințe teribile. Fermierii din Afganistan au o soartă cumplită. Neavând din ce trăi, sunt nevoiți să împrumute bani de la traficanții de droguri pentru a cultiva opiu (folosit pentru producerea de heroină), însă ajung de multe ori în situații dramatice după ce autoritățile afgane susținute de NATO le distrug culturile.


Traficanții de droguri le iau fermierilor copiilor drept despăgubire, pentru a-i vinde în Iran și Pakistan. Micuții sunt nevoiți să apuce pe două căi: fie sunt folosiți ca sclavi sexuali, fie sunt nevoiți să tranzacționeze droguri pentru șefii lor.


Un documentar realizat de televiziunea americană PBS prezintă cazul tragic al unui fermier care s-a opus ca fiica sa să ajungă în mâinile traficanțiilor de droguri. Ca pedeapsă pentru nesupunerea sa, fermierul a fost decapitat, foarte lent, cu un briceag, completează realitatea.net.


Află mai mult...



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Mort în timpul perchezițiilor
Pagina a fost generata in 0.936 secunde