Delia Matache a dezvăluit de ce nu face copii

5942
Delia Matache a dezvăluit de ce nu face copii - delia-1665934752.jpg
Delia Matache este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi. Artista este împlinită atât pe plan profesional, cât şi pe cel amoros. De ani buni este căsătorită cu omul de afaceri Razvan Munteanu şi pare că nimic nu le lipseşte, potrivit RomâniaTV 


Delia este căsătorită de 10 ani cu Răzvan Munteanu, iar toată lumea s-a întrebat de ce nu fac un copil, mai ales după ce s-a văzut cât de atașată este de copiii surorii sale, Oana.


Delia a fost întrebată în nenumărate râduri de ce nu face copii, iar de fiecare dată artista răspundea în glumă. La un moment dat s-acrezut că la mijloc este o problemă de sănătate şi că nu pot face copii. Însă, lucrurile nu stau deloc așa, iar acest lucru l-a lămurit chiar Delia pe Tik Tok.


”De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis Delia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.404 secunde