Denis Alibec a jucat 30 de minute în România - Bulgaria

438
Tânărul atacant al Farului Denis Alibec (17 ani) și-a făcut, ieri, debutul la echipa națională de tineret a României.

Remarcat, de curând, și la echipa reprezentativă Under-19 a României, Alibec a fost convocat și la Naționala de tineret (Under-21), unde a debutat, ieri, în partida amicală cu Bulgaria, desfășurată la Caracal și încheiată la egalitate, 1-1 (Gângioveanu ’3 / Torje ’9 autogol).
Mai mic cu trei ani decât majoritatea convocaților, Alibec a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 62, în locul rapidistului Răduță. Peste doar patru minute, faristul, care a jucat cu numărul 17, a avut ocazia de a face 2-1, dar s-a încurcat în careu, în poziție bună, și a fost deposedat.
"Nu am avut emoții la debut, însă nu prea sunt mulțumit de jocul meu. Era loc de mai bine", a declarat Alibec, pentru "Cuget Liber". De la Caracal, tânârul vârf s-a întors cu lotul la Mogoșoaia, unde a petrecut noaptea, iar astăzi, în jurul orei 12, va ajunge la Constanța, urmând a se integra programului Farului pentru meciul de la Mediaș.
Ieri, "rechinii" au avut în program un singur antrenament, desfășurat, după-amiază, pe terenul SNC. Au participat 22 de jucători de câmp și cei doi portari, Curcă și Vlad Neagu.
Față de ședința de pregătire de marți, antrenorul Ion Marin a avut sub comandă și trei fotbaliști de la Farul II, Armando, Fl. Neaga și Țarălungă, prezența lor explicându-se prin aceea că, participând la acțiunea de la Colegiul Național "Mihai Eminescu", nu au putut fi prezenți la antrenamentul de la echipa secundă, pe care l-au efectuat astfel cu echipa mare.
Învoit, marți, pentru rezolvarea unei probleme personale, Cruceru a revenit, ieri, la pregătire, în vreme ce Șchiopu și Vlas au lucrat în continuare separat, în cursul dimineții, sub supravegherea preparatorului fizic Gheorghe Avram.
Fapt îmbucurător, Chico s-a antrenat normal ieri, după ce suferise o contuzie puternică pe genunchiul drept la meciul cu Pandurii. Și Barbu, și Rusmir parti-cipă fără rețineri la pregătirea echipei. Însă, dacă mijlocașul sârb nu are niciun semnal negativ din partea piciorului, Barbu mai resimte unele dureri.
Ieri, ceva probleme medicale (tot la picior) a întâmpinat și Marius Nae, care a fost nevoit din această cauză să iasă din jocul de final al antrenamentului.
####
Campania promoțională "Fii alături de Farul! Fii în alb-albastru!" este organizată de FC Farul, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Tineret Constanța. Clubul constănțean mulțumește, pentru implicare, și sponsorilor Dacris și Plasty Prod.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4223 secunde