Farul speră dă dea lovitura și în Ștefan cel Mare

"Dinamo este în căutări, putem profita"

406
Ion Marin, antrenorul Farului, și președintele Constantin Gache, sunt optimiști înaintea confruntării cu Dinamo, de duminică, din Ștefan cel Mare. Cei doi oficiali constănțeni speră ca, după episodul Ceahlăul, Farul să mai dea o lovitură de proporții în deplasare.

"Până la ora actuală, Dinamo
n-a avut stabilitate, în primul rând la nivelul băncii tehnice. După părerea mea, echipa din Ștefan cel Mare este în căutări, inclusiv în ceea ce privește echipa. Am observat că nu există o formulă stabilă, se încearcă diferite soluții, pe diferite posturi. S-ar putea ca Gigi Mulțescu să fie o soluție ca tehnician. Cred că este un moment bun pentru Farul. Dacă vom fi la fel de bine organizați și de harnici, nu ne vom întoarce cu mâna goală din Ștefan cel Mare", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Marin.
"Am spus în repetate rânduri. În ziua de azi, nu mai contează că joci cu lidera clasamentului sau cu lanterna. Trebuie să abordezi meciul cu aceleași atenție și încredere, pentru că se poate întâmpla orice. Echipele mai mici reușesc meciuri foarte bune cu formațiile socotite favorite. Ați văzut și Ceahlăul ce replică i-a
dat lui Dinamo, dar cu noi nu a mai fost la fel", ne-a spus și Constantin Gache.
Potrivit președintelui Farului, "rechinii" au obținut la Piatra Neamț o victorie mare, pe care o pune în primul rând pe seama atitudinii jucătorilor.
"Este un mare balon de oxigen pentru noi, care a venit la momen-tul oportun. De acum înainte, optimismul este cel care trebuie să ne domine", a mai arătat Gache.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8682 secunde