Doi DJ și nouă studenți la Medicină, prinși cu droguri pe litoral

3126
Mai mulți tineri, printre care și doi DJ, sunt cercetați pentru deținere sau trafic de droguri după ce au fost depistați de ofițerii de la Crimă Organizată cu diferite cantități de stupefiante asupra lor, în urma unor acțiuni în cluburile de pe litoral.

Șeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Constanța, subcomisarul Aurelian Pavel, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că în perioada minivacanței de 1 Mai au fost efectuate opt acțiuni de control împreună cu jandarmii și lucrătorii IPJ Constanța în localuri situate în Eforie Nord și Sud, Costinești, Vama Veche și Mamaia.

17 persoane au fost depistate cu droguri asupra lor, pentru consum propriu sau pentru a le oferi spre vânzare și au fost efectuate 50 de percheziții corporale, întocmindu-se șase dosare penale pentru trafic și deținere de stupefiante.

Ofițerii de la Crimă Organizată au confiscat, în această perioadă, 20 de grame de hașiș, 40 de comprimate de ecstasy, șase grame de canabis, trei grame de cocaină, 1.000 de lei și 60 de euro, sume provenite din comercializarea drogurilor.

Subcomisarul Aurelian Pavel a declarat că cele mai multe acțiuni de control au vizat cluburile din Mamaia, stațiunea care a avut cel mai mare grad de ocupare de pe litoral.

Șeful BCCOA Constanța spune că, printre persoanele depistate, s-au aflat Cătălin Elvis Mironeasa, de 33 de ani, din Târgu Neamț, cunoscut sub numele de DJ Ball, care pe timpul verii lucrează în beach-barurile de pe litoral cu program house.

Din cercetări a reieșit că, în restul anului, el este DJ la clubul "Mezzo" din Iași și participă la diferite evenimente cu program house, în special în București.

Potrivit anchetatorilor, în cursul serii de 29 aprilie, DJ Ball a oferit spre vânzare, unui investigator sub acoperire, 10 grame de canabis, contra sumei de 200 de euro.

El este acum cercetat în stare de libertate, dar riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 15 ani.

Tot pe 29 aprilie a fost depistat și Rosario Luca Internullo, cetățean italian, de 35 de ani, DJ și realizator de emisiuni radio la postul "ONE FM" și la televiziunea MTV, care, potrivit polițiștilor, avea asupra lui trei grame de cocaină pentru consum propriu. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal și riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 5 ani.

Studenți mediciniști, acuzați de trafic cu ecstasy

Tot în timpul acțiunilor organizate de polițiștii de la Crimă Organizată Constanța, nouă tineri din București, studenți la Medicină, au fost prinși pe plaja "Kudos", din stațiunea Mamaia, având asupra lor 40 de pastile de ecstasy, 6 grame de hașiș și 5 grame de canabis, pe care le ofereau spre vânzare.

Potrivit anchetatorilor, Alexandru Drăgan, de 20 de ani, Paul Vlad Dinu, de 19 ani, Gabriel Alexandru Bârcu, de 20 de ani, Mihaela Stăvărache, de 19 ani, Stelian Silviu Bocșa, de 19 ani, Cristian Paul Goga, de 20 de ani, Petru Dinu, de 21 de ani, Mihai Con-stantin, de 23 de ani și Cristina Lazăr, de 20 de ani, veniseră să-și petreacă minivacanța pe litoral și au recurs la acest gest pentru a face rost de bani pentru distracție.

Mai mult, la percheziția corporală efectuată asupra lui Alexandru Drăgan, polițiștii au găsit 1.000 de lei și 60 de euro, sume provenite din vânzarea comprimatelor ecstasy.

Toți tinerii s-au ales cu dosare penale și riscă ani grei de închisoare pentru faptele lor.

În altă ordine de idei, în plasa polițiștilor de la Crimă Organizată au mai "căzut" Octavian Giurcanu, de 21 de ani, din București, care avea asupra lui un gram de canabis, Alexandru Hera, de 21 de ani, fără ocupație, care deținea o seringă și o sticluță ce conținea un lichid incolor, despre care a declarat verbal că este "ketamină".

De asemenea, în atenția oamenilor legii au mai intrat B. S. P., de 23 de ani și Răzvan Scurtulescu, de 25 de ani, asupra celui din urmă fiind găsite două comprimate de ecstasy, iar în interiorul autoturismului cu numărul de înmatriculare CT 88 RXD, cu care aceștia călătoreau, s-au mai găsit două grame de hașiș.

Totodată, la "Kudos" au mai fost depistați Florin Răzvan Moș, în vârstă de 21 de ani și Valentin Alexandru Sorică, de 20 de ani, recepționer la hotelul "Marshal", din București, care aveau 1,5 grame de hașiș.

Și pe numele lor polițiștii au întocmit dosare penale pentru deținere de droguri de mare risc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8712 secunde