Doi ruși au făcut scandal într-un restaurant din Constanța

474

Articole de la același autor

Doi cetățeni ruși sunt cercetați de polițiștii constănțeni după ce, luni noaptea, au distrus bunurile dintr-un restaurant din centrul orașului.
Administratorul restaurantului, Ilie Florian, a depus plângere împotriva celor doi bărbați, care au provocat mai multe pagube în incinta localului.
Din cercetări a reieșit că Victor Vyalov și Alexander Chebataev, ambii din Federația Rusă, se aflau în restaurantul "Champs", situat vizavi de Teatrul Fantasio, și, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au provocat scandal.
Martorii susțin că cei doi au început să distrugă bunurile din interior, scaune și mese, până când, la fața locului a fost chemat un echipaj de intervenție de la Secția 3 Poliție.
Mai mult, chiar și în prezența polițiștilor, cei doi bărbați aflați în stare de ebrietate au continuat să aibă un comportament agresiv.
Potrivit anchetatorilor, distrugerile provocate de cei doi se ridică la suma de 7.000 de lei.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, subinspector Radu Croitoru, în urma verificărilor s-a stabilit că cei doi ruși au un contract de prestări servicii și efectuează lucrări de amenajări interioare la Consulatul Federației Ruse din Constanța, dar nu au calitate diplomatică.
La închiderea ediției cotidianului nostru, cei doi ruși erau în audieri, la discuții participând și un translator. Bărbații riscă să se aleagă cu dosar penal pentru distrugere, dar și o sancțiune pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2714 secunde