Doi tineri din Medgidia, acuzați de șantaj după ce au cerut taxă de protecție elevilor unui liceu

1225
Doi bărbați din Medgidia sunt cercetați penal, în stare de reținere, după ce au fost prinși în flagrant, vineri, în timp ce primeau de la elevul unui liceu din localitate taxă de protecție de 500 de lei.
Potrivit anchetatorilor, Claudiu Marian Samson, de 26 de ani, împreună cu Lucian Șerban, de 19 ani, ambii din Medgidia, au cerut taxă de protecție, de 500 de lei, de la mai mulți elevi ai unui liceu din oraș, amenințându-i cu bătaia.
În cursul zilei de marți, unul dintre elevii șantajați, în vârstă de 16 ani, a cerut ajutorul unei patrule de jandarmi, cu care a mers împreună la Poliție.
Oamenii legii au pus la cale flagrantul, iar în cursul zilei de vineri, în jurul orei 12,30, au acționat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.
Astfel, Samson și Șerban au fost prinși imediat după ce au primit de la elevul respectiv suma de 200 de lei, bani ce fuseseră marcați.
Pe numele celor doi au fost emise ordonanțe de reținere, de 24 de ore, sub acuzațiile de șantaj și amenințare, urmând să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Oamenii legii susțin că atât Samso,n cât și Șerban sunt recidiviști, iar pe numele lor se mai află în lucru și alte plângeri, de la alți elevi, pentru comiterea acelorași fapte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2824 secunde