Ea este Carmen Dell'Orefice, cel mai în vârstă model din lume. La 92 de ani a apărut pe coperta Vogue

632
Ea este Carmen Dell'Orefice, cel mai în vârstă model din lume. La 92 de ani a apărut pe coperta Vogue - eaestecarmendelloreficecelmaivar-1705253758.jpg

Articole de la același autor

Carmen Dell'Orefice este recunoscută drept cel mai în vârstă model în activitate din industria modei. Descoperită într-un autobuz, la vârsta de 13 ani, lucrează și în prezent, continuând să fie activă la vârsta de 92 de ani, scrie antena3.ro

Începuturile lui Carmen Dell'Orefice în industria modei au fost marcate de un început dificil.

În timp ce se îndrepta spre lecțiile de balet cu autobuzul, a fost abordată de soția fotografului Herman Landschoff și a fost convinsă să participe la câteva ședințe foto de test. Cu toate acestea, inițial, nu a avut prea mult succes.

Destinul ei s-a schimbat rapid, iar la doar 15 ani, a experimentat o transformare semnificativă în cariera sa. A apărut pe coperta prestigioasei reviste Vogue, devenind modelul preferat al renumitului fotograf Erwin Blumenfeld.

Acest moment a marcat începutul ascensiunii sale în lumea modei și a contribuit la stabilirea ei ca una dintre cele mai remarcabile și longevive modele din industrie.




Sursa foto: Profimedia Images







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4546 secunde