EDWARD SNOWDEN se teme pentru viața sa. Oficiali americani l-au amenințat cu moartea

119
EDWARD SNOWDEN se teme pentru viața sa. Oficiali americani l-au amenințat cu moartea - edwardsnowdenialreadywon-1390470886.jpg

Articole recomandate

Fostul consultant NSA EDWARD SNOWDEN, refugiat în Rusia, se teme pentru viața sa după ce a fost amenințat de oficiali americani a căror identitate nu a fost dezvăluită, afirmă avocatul acestuia, citat de AFP.


"Amenințările asupra vieții lui EDWARD SNOWDEN sunt reale", a declarat Anatoli Kucierena, denunțând declarații care ar conține apeluri pentru "represalii fizice contra lui Edward Snowden".


Inculpat pentru spionaj în Statele Unite, EDWARD SNOWDEN, aflat la originea dezvăluirilor despre activitățile Agenției americane pentru Securitatea Națională (NSA), a primit azil politic temporar în Rusia.


Avocatul rus al transfugului pare să se refere la un articol publicat săptămâna trecută de site-ul BuzzFeed, intitulat "Spioni americani vor moartea lui Edward Snowden".


În articol, un oficial de la Pentagon declara: "Mi-ar plăcea să îi trag un glonț în cap" lui Edward Snowden, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Actual : Angela Merkel compară NSA cu STASI
Luni, 16 Decembrie 2013
Stire din Actual : Spion britanic  arestat în Iran
Pagina a fost generata in 0.5109 secunde