Elena Lasconi, realeasă primar la Câmpulung cu un scor zdrobitor

790
Elena Lasconi, realeasă primar la Câmpulung cu un scor zdrobitor - elena-lasconipng-1717972287.png

Articole de la același autor

În urmă cu patru ani, Elena Lasconi (USR) producea o mare surpriză la alegerile locale, câștigând Primăria Câmpulung cu aproape 57% dintre voturi. Acum, la alegerile locale 2024, Elena Lasconi a câștigat un nou mandat de primar, la un scor și mai mare față de toamna lui 2020.


După numărarea voturilor din 15 dintre cele 26 de secții de votare din orașul Câmpulung Muscel, Elena Lasconi are nu mai puțin de 71% dintre voturi. Într-una dintre secțiile de votare din Câmpulung, Elena Lasconi a obținut nu mai puțin de 82% dintre voturi.


„E o zi frumoasă. Haideți să o facem istorică! Să vadă toată România cine sunt câmpulungenii. Oameni deștepți, harnici și responsabili. Sunt sigură că va fi cea mai mare participare la vot din ultimii 30 de ani”, a spus aceasta.


”Este cea mai mare participare la vot din Câmpulung din ultimele trei decenii. Întotdeauna m-am gândit că îmi doresc să unesc comunitatea. Mi-aș dori să se ducă mai departe modelul de la Câmpulung. Un exemplu de bune practici, concrete. E extrem de important să fii împreună cu oamenii și pentru oameni. Câmpulungenii știu că au încredere în mine. Pentru că ce le-am spus eu de fiecare dată a fost adevărul. Muncesc foarte mult de când sunt primar, în medie între 10 și 14 ore în fiecare zi. În acest al doilea mandat veți vedea și mai multe proiecte importante pentru comunitate”, a mai declarat Elena Lasconi.


Prezența la vot la alegerile locale la Câmpulung a fost de 47,91% în cele 26 de secții de votare, fiind prezenți 13.503 dintre cei 28.183 alegători înscriși pe liste.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.259 secunde