"Erorile" de editare care au alimentat isteria legată de starea prințesei de Wales. Kate și-a cerut scuze

1332

Articole de la același autor

Decizia agențiilor de presă de a retrage fotografia prințesei de Wales dăunează Familiei Regale, iar publicul se va întreba dacă informațiile actualizate privind starea de sănătate a lui Kate sunt credibile, avertizează mai mulți experți.


Palatul Kensington, care a publicat fotografia, este ținta unui val de întrebări într-un moment în care a urmărit anihilarea isteriei cauzate de starea de sănătate a prințesei, dar a obținut contrariul.


Luni, Kate și-a cerut scuze pentru confuziile apărute


Prințesa de Wales și-a cerut scuze „pentru orice confuzie” apărută după publicarea ultimei sale fotografii. Într-un mesaj postat pe X, prințesa susține că, asemeni multor fotografi amatori, încearcă uneori să editeze.


"La fel ca mulţi fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Vreau să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtăşit-o ieri. Sper că toţi cei care au sărbătorit au avut o Zi a Mamei foarte fericită", spune prinţesa.


Știrea inițială: Palatul Kensington a postat duminică fotografia cu Kate şi cei trei copii ai săi, alături de un mesaj de mulţumire din partea prinţesei, primele sale comentarii publice de la operaţia abdominală suferită în ianuarie. Agenţiile de presă, inclusiv Getty, Reuters, Associated Press şi AFP, au retras fotografia în cursul zilei pe motiv că ar fi fost modificată.


Palatul Kensington trebuie să răspundă acum întrebărilor care au apărut în acest context.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : "Or fi bune, dar să ni se dea pe gratis!"
Pagina a fost generata in 0.4511 secunde