Expert militar: ”Luptele pentru două orașe vor fi decisive în războiul cu Rusia”

194
Expert militar: ”Luptele pentru două orașe vor fi decisive în războiul cu Rusia” - ucraina-1657037893.jpg

Articole de la același autor

Bătăliile pentru cele două orașe din sud, ocupate acum, Herson și Melitopol, vor fi decisive în războiul cu Rusia, potrivit Antena3.ro


Această opinie a fost exprimată de un la emisiunea Radio NV .

"Principalele bătălii se vor dezvolta în sud, desigur, pentru Herson și Melitopol. Aceasta este cheia viitorului în acest război - câți ani va continua și așa mai departe.

Dacă Ucraina poate vinde cu competență arme, dacă există succese semnificative în Ucraina, teritorii mari vor fi eliberate, acest lucru va schimba radical atitudinea Occidentului și abordarea Rusiei și nivelul de colaborare. Acest lucru va afecta totul, în general, " crede expertul militar, ofițer al Forțelor de Apărare Israelului, Yigal Levin.


Levin nu este de acord cu afirmațiile conform cărora așa-zisa bătălie pentru Donbas va fi decisivă în război.

”Au loc bătălii majore, dar nu acestea sunt bătăliile care determină viitorul întregului război ruso-ucrainean la scară largă. <...> Herson, Melitopol sunt orașe cheie.

Și în general, sudul. Pentru că sudul este atât o amenințare pentru Crimeea, cât și un front în restrângere. Ucraina va putea demonstra că își poate recupera teritoriile, inclusiv orașele", a spus el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5144 secunde