Femeia care apare în ultima înregistrare în care SI amenință Franța ar fi Hayat Boumeddiene

149
1
Femeia care apare în ultima înregistrare în care SI amenință Franța ar fi Hayat Boumeddiene - boumeddiene1-1423132125.jpg

Articole recomandate

Autoritățile franceze susțin că femeia din ultima înregistrare video difuzată de combatanți islamiști vorbitori de limbă franceză ar putea fi Hayat Boumeddiene, care ar fi știut despre atacul din 9 ianuarie de la magazinul evreiesc din Paris, a declarat pentru CNN o sursă apropiată anchetei.


Înregistrarea video a fost diguzată marți și prezintă un combatant al Statului Islamic lăudând atacatorii din Franța și cerând comiterea unor noi atentate. În imagini apare și o femeie care stă alături de cel care vorbește, poartă uniformă de camuflaj și ține în mână o armă, scrie Mediafax.ro.

"Autoritățile franceze investighează posibilitatea ca această femeie să fie Hayat Boumeddiene," a declarat sursa citată de CNN.


Comentează știrea

Laviniu
6 februarie 2015
Operator online. Part time

Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit.O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Sunt necesare doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti mai multe detalii la email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5576 secunde