Femeile însărcinate, infectate cu COVID sunt forțate să nască în depozite și hoteluri, în Coreea de Nord

124
Femeile însărcinate, infectate cu COVID sunt forțate să nască în depozite și hoteluri, în Coreea de Nord - femei-1653400992.jpg

Articole de la același autor

Femeile însărcinate din Coreea de Nord care au fost testate pozitiv pentru COVID-19 au fost forțate să se plaseze în carantină fără niciun tratament adecvat în unități improvizate, ceea ce a dus la un număr record de nașteri cu copii morți în țară.


Singurele îngrijiri medicale pe care le-au primit femeile însărcinate în carantină din provincia Pyongan de Sud au fost două analgezice pe zi - același medicament dat tuturor pacienților cu COVID din Coreea de Nord, au declarat cei doi rezidenți pentru RFA.

Autoritățile nord-coreene au trimis multe femei însărcinate care suferă de COVID în depozite, ferme, fabrici sau hoteluri transformate în grabă în centre de carantină, a raportat instituția finanțată de guvernul SUA.

O sursă din orașul Anju a declarat pentru RFA că știa de două femei care au născut copii morți într-un hotel care găzduia 200 de rezidenți, inclusiv un caz în care un medic a ajutat la nașterea copilului.Citește mai departe



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2057 secunde