Fiul lui Radu Mazăre, despre eliberarea tatălui său: "Îmi tremură picioarele de emoţii. E o decizie la care nu ne aşteptam"

674
Fiul lui Radu Mazăre, despre eliberarea tatălui său:

Articole de la același autor

Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, s-a arătat foarte fericit de vestea eliberării tatălui său, mai ales că nu se aştepta la această decizie a magistraţilor.


Fiul lui Mazăre spune că va merge cu familia să-l aştepte pe tatăl său la ieşirea din închisoare.


"Am primit vestea cu foarte mult entuziasm şi nu îmi vine să cred că în sfârşit s-a terminat un capitol urât din familia noastră. Îmi tremură picioarele de emoţii şi abia aştept să-l văd.


În lumina noilor evenimente care au fost făcute publice, nu ştii la ce să te aştepţi şi am învăţat că nu trebuie să avem aşteptări nici pozitive, nici negative, că nu te poţi ghida după nimic. Dacă ar fi să te ghidezi după dreptate, sigur că nu se mai ajungea aici.


Pot să vă spun că are pătrăţele, face şpagatul, face două ore de sport în fiecare zi, a făcut şi mai mulţi muşchi decât avea.


E o decizie pe care nu am plănuit că o să apară, a fost cu totul neaşteptat", a spus Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, la Antena 3 CNN imediat după aflarea veştii că tatăl său va fi eliberat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2562 secunde