Fiul motociclistului spulberat cu mașina de Monica Macovei, apel disperat: ”La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult!”

273
Fiul motociclistului spulberat cu mașina de Monica Macovei, apel disperat: ”La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult!” - moto1-1665317400.jpg
Fiul motociclistului spulberat cu mașina de Monica Macovei a apelat la oamenii dintr-un grup de Facebook pentru a afla informații despre tatăl său. ”La spital nu îmi răspunde nimeni”, a spus acesta, potrivit Antena3


”Oameni buni, știe cineva despre accidentul moto în care a fost implicată Monica Macovei? Motociclistul este tatăl meu și nu știu nimic despre el.


La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult, orice informație”, a scris inițial fiul motociclistului într-o postare pe Facebook.

Ulterior, bărbatul a fost contactat de mai mulți oameni de la care a primit informațiile necesare și a lăsat un alt comentariu la postarea sa, în care a dezvăluit că tatăl său este în stare gravă.


”Oameni buni, tata este la terapie intensivă, următoarele zile sunt decisive. Este rău. Am văzut că mi-ați scris, vă mulțumesc mult, dar este o nebunie totală.

Acum plec din Spania și mă duc la el. Dacă o sa fie mai bine, o să scriu aici. Multă sănătate!”, a mai scris acesta


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6087 secunde