Fost șef al CIA după 2 ani de război: Putin nu se va opri în Ucraina. În mod sigur, Moldova va fi în vizor

295
Fost șef al CIA după 2 ani de război: Putin nu se va opri în Ucraina. În mod sigur, Moldova va fi în vizor - putin-1708793960.jpg

Articole de la același autor

Republica Moldova ar putea fi următoarea țintă a lui Vladimir Putin, mai ales că în regiunea separatistă Transnistria se află aproximativ 1.500 de soldați ruși, avertizează generalul american în rezervă David Petraeus.

„Nu e nicio îndoială că Putin nu se va opri în Ucraina. Întrebarea este cât timp i-ar lua să-și regrupeze forțele (militare) pentru a le desfășura în altă parte? În mod sigur, Moldova va fi în vizor. La urma urmei, acolo încă sunt vreo 1.500 de soldați ruși în acea fâșie de teren, Transnistria, în Moldova”, a declarat, într-un interviu acordat CNN, David Petraeus, cel care a fost director al CIA.

În opinia acestuia, Putin nu stă cu ochii doar pe Republica Moldova. Liderul de la Kremlin își concentrează atenția și asupra statelor baltice, a căror existență îi deranjează.

„Obiectivul său a fost dintotdeauna refacerea a cât mai mult din fosta Uniune Sovietică ori poate chiar din fostul Imperiu Țarist, cu el (n.r. - Vladimir Putin) pe post de țar”, a afirmat David Petraeus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7479 secunde