Fostul premier al Marii Brintanii Margaret Thatcher, în stare stabilă după operația la rinichi

329
Fostul premier al Marii Brintanii Margaret Thatcher, în stare stabilă după operația la rinichi - margaretthatcher-1356170872.jpg
Fostul prim-ministru al Marii Britanii, Margaret Thatcher, în vârstă de 87 de ani, a fost operată și se află în spital. Potrivit apropiaților săi, starea de sănătate după intervenție a lui Margaret Thatcher este una bună.

Margaret Thatcher ar putea fi externată în următoarele zile dupa operația suferită la rinichi, potrivit unor surse medicale. Purtătorul de cuvânt al Doamnei de Fier a declarat că aceasta se simte foarte bine după intervenția chirurgicală suferită.

Fiica fostului premier britanic, Carol, a dezvăluit în 2008 în memoriile sale că mama sa suferă de alzheimer, de 7 ani.

"Doamna de fier" are apariții publice foarte rare. Aceasta nu a mai ținut un discurs din 2002, urmând sfatul medicilor săi.

Carol Thatcher a dezvăluit în ziarul Mail on Sunday cum și-a dat seama de boala mamei sale. În anul 2000, în timpul unei conversații cu aceasta despre o întâlnire pe care fostul premier o avusese cu generalul Sir Michael Rose, fost comandant al trupelor ONU în Bosnia, Carol Thatcher a realizat că Baroaneasa Thatcher confunda conflictul din Balcani cu războiul cu Argentina din Insulele Falklands din anul 1982.

Dar cel mai greu i-a fost după decesul soțului ei, Denis, care a murit în 2003.

De mai multe ori, Thatcher a uitat de moartea lui Denis și de fiecare dată când i se reamintea suferea cumplit.

Margaret Thatcher a fost premier al Marii Britanii între 1979 și 1990.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3583 secunde