Fostul șef al ANRE, Dumitru Chiriță, numit președinte al Consiliului de Administrație al Electrica

128
Fostul șef al ANRE, Dumitru Chiriță, numit președinte al Consiliului de Administrație al Electrica - sef-nou-electrica-1707751181.jpg

Articole de la același autor

Dumitru Chiriță, fost președinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) până în primăvara anului trecut, a fost numit, luni, președinte al Consiliului de Administrație al companiei Electrica, unde statul deține aproximativ 48,8% din acțiuni.


Fostul șef al ANRE, funcție pe care a ocupat-o aproximativ cinci ani, preia postul de la conducerea Consiliului de Administrație al Electrica, jucător-cheie pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice.


Dumitru Chiriță a fot înlocuit de la vârful ANRE de George Niculescu, numit de Parlament pe 19 aprilie 2023.


În data de 12 februarie 2024, Consiliul de Administrație al Electrică l-a ales pe Dumitru Chiriță în calitate de președinte al Consiliului de Administrație al Societății Energetica Electrica S.A. -pentru perioada începând cu dată de 12 februarie 2024 și până la dată de 31 decembrie 2024 se arată într-o informare transmisă la Bursa de Valori București, unde e listată, ca și pe bursa din Londra, din iulie 2014.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3712 secunde