Fotbalist URIAȘ, scuză hilară la Tribunal: A "alunecat" cu un cap în gura iubitei și un cot în maxilarul surorii

166
Fotbalist URIAȘ, scuză hilară la Tribunal: A

Articole de la același autor

Scuză hilară a fostului internațional galez Ryan Giggs, judecat pentru violenţă domestică într-un tribunal din Manchester. Fostul mijlocaș de legendă al celor de la Manchester United a afirmat că şi-a „pierdut echilibrul” când a lovit-o cu capul în gură pe fosta sa iubită. Culmea este că și sora iubitei susține că a fost lovită, tot în gură, potrivit Realitatea.net


În timpul procesului său, Giggs (48 de ani) a izbucnit în lacrimi în timp ce a descris noaptea petrecută în închisoare, după arestarea sa din 1 noiembrie 2020, drept „cea mai urâtă experienţă din viaţa lui”.

În timpul disputei, „ne-am pierdut complet echilibrul pentru că am alunecat pe pungile de cumpărături” în bucătărie, a explicat el. După această cădere în care „ni s-au ciocnit capetele”, „am văzut că o doare”, a adăugat Giggs, interogat de procuratură.


Sora lui Kate Greville, Emma, ​​prezentă la faţa locului, a sunat la poliţie, acuzându-l pe fostul fotbalist că i-a dat un cot în maxilar.

Giggs, care a pledat nevinovat, a spus că nu a lovit-o intenţionat pe Emma Greville.

Giggs trebuie să răspundă şi pentru infracţiunea de control asupra partenerului său în timpul relaţiei lor, care a început în 2017. Dacă va fi găsit vinovat de acuzaţiile aduse împotriva lui, riscă până la cinci ani de închisoare


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5969 secunde