George W. Bush, inclus pe lista teroriștilor din Venezuela

102
1
George W. Bush, inclus pe lista teroriștilor din Venezuela - georgebush-1425319493.jpg

Articole recomandate

Președintele Nicolas Maduro a anunțat că Venezuela va adăuga actuali și foști oficiali americani pe lista teroriștilor. George W. Bush, fostul vicepreședinte Dick Cheney și fostul șef al CIA, George Tenet, ar urma să fie incluși de autoritățile de la Caracas pe această listă.

"În fruntea listei cu teroriști vor fi George W. Bush, Dick Cheney, fostul șef al CIA George Tenet și congresmanii Bob Menendez, Marco Rubio, Ileana Ros-Lehtinen, Mario Diaz Balart. Lor li se va interzice intrarea în Venezuela, pentru că sunt teroriști", a declarat Nicolas Maduro, președintele Venezuelei, citat de Reuters.

Acesta a anunțat și arestarea mai multor cetățeni americani care ar fi încercat să recruteze oameni pentru o lovitură de stat.

"Am capturat cetățeni ai SUA implicați în activități ascunse, spionaj, care au încercat să câștige încrederea oamenilor din orașele de coastă ale Venezuelei", a mai spus Nicolas Maduro.

SUA resping acuzațiile continue potrivit cărora Statele Unite sunt implicate în eforturile de a destabiliza guvernul din Venezuela, potrivit B1.ro. 

De asemenea, cetățenii americani care vor dori să intre pe teritoriul statului sud-american vor trebui să obțină viză contra unei sume de bani.

Comentează știrea

Alice
2 martie 2015
job

http://www.marketglory.com/strategygame/alice_1988

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Decembrie 2014
Stire din Actual : George H.W. Bush a fost externat
Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Monden : George W. Bush va deveni bunic!
Pagina a fost generata in 1.1178 secunde