Georgeta, o româncă din Germania, își caută cu disperare fiul

156
Georgeta, o româncă din Germania, își caută cu disperare fiul - romanca-1661352473.webp

Articole de la același autor

O întreagă comunitate este profund șocată de drama prin care trece Georgeta, o româncă stabilită în Germania. Fiul ei a dispărut fără urmă, nu înainte de a lăsa un bilet de adio. Nici telefonul nu l-a luat cu el, ceea ce îi duce pe anchetatori cu gândul la cel mai negru scenariu, potrivit Antena3.ro

Georgeta Marcu și-a văzut ultima oară fiul la sfârșitul lunii mai. Dimineaţa când s-a trezit băiatul, în vârstă de 21 de ani, nu mai era în camera lui. Femeia înmărmurită a descoperit un bilet de adio, dar și telefonul băiatului.

”Îmi pare rău că te-am mințit și te-am dezamăgit, dar aceasta este decizia mea”, scria în biletul lăsat de Ștefan.

Femeia a anunțat Poliția și a cerut ajutorul oamenilor și pe rețelele de socializare. Tânărul ar fi fost văzut ultima dată însoțit de o tânără misterioasă într-un restaurant din estul Elveției.


Din primele informații, tot aici a fost găsită mașina acestuia, abandonată într-o parcare din Cantonul Graubünden, în estul Elveţiei.


Mama băiatului a povestit că nu a existat vreun conflict între ea și fiul ei așa că nu își poate explica ce s-a întâmplat.Proprietara localului în care ar fi fost văzut ultima oară Ștefan i-a confirmat Georgetei faptul că băiatul ei a trecut pe acolo cu o fată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6752 secunde