Google a făcut publice imagini din satelit cu toate bazele militare ale Rusiei

204
Google a făcut publice imagini din satelit cu toate bazele militare ale Rusiei - satelit-1650298067.jpg

Articole de la același autor

Google Maps a făcut vizibile, pentru utilizatori, bazele strategice ale Rusiei, astăzi, dezvăluind astfel detaliile infrastructurii militare a țării.


Căutările pe Google Maps au arătat imagini nou accesibile cu baze militare, rampe de lansare a rachetelor balistice intercontinentale, facilități navale și posturi cheie de comandă din toată Rusia.

"Acum toată lumea poate vedea [n.r. infrastructura militară rusă] cu o rezoluție de aproximativ 0,5 metri pe pixel", au transmis forțele armate ucrainene pe Twitter.

Potrivit Antena3.ro unele dintre imaginile recent disponibile includ portavionul Amiral Kuznetsov, un magazin de arme nucleare lângă Murmansk, submarine în peninsula Kamchatka din Orientul Îndepărtat și o bază aeriană militară în orașul de vest Kursk, la doar 150 de kilometri de granița ruso-ucraineană. .

Google Maps a deschis accesul publicului la imaginile prin satelit din cartierul general al tuturor bazelor militare, fortificațiilor, facilităților, aeroporturilor, avioanelor, navelor, sistemelor antiaeriene, platformelor de lansare a rachetelor nucleare etc. În această fotografie puteți vedea un avion de luptă Su-57", a transmis, pe Twitter, Victor Kovalenko, un fost jurnalist, dar și veteran al armatei ucrainene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3428 secunde