Gosic și Jasic au semnat cu Farul

832

Articole de la același autor

FC Farul a realizat ieri primele două transferuri ale iernii, obținând semnăturile sârbilor Dragan Gosic (27 ani), un impozant atacant de 1,92 m și 84 kg, și Vladimir Jasic (24 ani), fundaș dreapta, și el bine clădit (1,83 m, 75 kg). De asemenea, la Constanța a sosit și atacantul portughez "Chico", tratativele în cazul său demarând deja.

Gosic, care vine de la FC Laktasi (Bosnia, prima ligă), a semnat pe trei ani și jumătate, iar Jasic, care a jucat ultima dată la FC CSK (Serbia), a acceptat un angajament de patru ani și jumătate. La FC Laktasi, Gosic a evoluat în acest sezon în nouă meciuri și a marcat de șapte ori.
Francisco Jose Castro Fernandes "Chico" a ajuns la Constanța ieri, în jurul prânzului. Împreună cu reprezentanții ultimului său club (Varzim - liga secundă portugheză) - președintele și directorul sportiv al grupării, "Chico" a sosit în România luni seară, rămânând în București. Ieri a ajuns la Constanța și a intrat la pregătire la a doua ședință, în sala de forță. A încheiat sesiunea mai devreme decât restul fariștilor și a mai efectuat câteva ture de teren, împreună cu preparatorul fizic Gheorghe Avram.
Ion Marin, antrenorul Farului, a purtat ieri o rundă de negocieri în cazul lui "Chico", urmând ca tratativele să se poarte și astăzi.

S-au întors "înzăpeziții"
Ieri, Farul a fost aproape în efectiv complet, întorcându-se cinci dintre cei șase "rechini" care, luni, au lipsit din cauze obiective de la reunirea lotului. Barbu a fost învoit, iar Todoran, Băcilă, Pătrașcu și Otvoș s-au înzăpezit pe drumul spre Constanța. Toți au participat la ambele ședințe de pregătire. Mai rămăsese de venit Gaston, întârziat de o cursă aeriană.
Tot ieri, primul grup de jucători a fost programat la vizita medicală, la stadion: Barbu, Băcilă, Curcă, Farmache, D. Florea, L. Florea, Ben Teekloh, Gheară, Guriță, Chigou, Larie, Lungu, Mala, Maxim, Nae, Nanu, L. Mihai II și Fl. Neaga. În această dimineață, "vor trece pe la doctor" și restul "rechinilor", iar joi, 10 ianuarie, și vineri, 11 ianuarie, vor merge și la un examen la Policlinica II, la dr. Gheorghe Dumitru.

Primele probleme medicale
După antrenamentul de luni, de la plajă, Voiculeț și D. Florea s-au ales cu unele probleme medicale, primul având tendinită la genunchi, iar lui Gică Fentă făcându-i necazuri amigdalele. De asemenea, la ședința de ieri și Dani Chigou s-a ales cu o tendinită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7814 secunde